Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
1. Het aanbod van de producten op Softsensory is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door Softsensory met de consument contact opgenomen.

2. Alle prijzen die vermeld zijn op Softsensory zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Als je een bestelling geplaatst hebt nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de betaling van de artikelen.

4. De verzendkosten bedragen 3,50 euro per zending, en boven de 60 euro is de verzending gratis. Deze verzendkosten betreffen de bestellingen in Nederland en Belgie.

5. De aflevering van je bestelling gaat via postNL en volgt,in principe,binnen 5 dagen na ontvangst van je betaling. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Softsensory is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.

6. Artikelen die je gekocht hebt via onze webshop kunnen, geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren hoeven vooraf niet gemeld te worden en kunnen verzonden worden naar het retouradres van Softsensory. Dit kun je gefrankeerd doen want de kosten hiervoor zijn voor de rekening van de afzender, de kosten van de ongeopende en niet gedragen producten storten wij terug.
Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

- Binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling
- Met gebruik van het herroepingsrecht formulier
- Het betalingsbewijs moet bijgevoegd zijn
- De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn.
- De verpakking mag niet geopend zijn ivm hygienische reden
Softsensory behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Softsensory of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

7. Softsensory respecteert de privacy van alle gebruikers volges het privacy beleid van Softsensory.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid je eigen gegevens te laten wijzigen of verwijderen. We zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

8. Indien je vragen of klachten hebt over een product of dienst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op,liefst per email via info@Softsensory.nl en wij reageren zo snel mogelijk.

Softsensory
Grootveld 12
5583 GH  Waalre

KvK-nummer
KvK-nummer: 17239238

BTW-nummer
BTW-nummer: NL 142.34.036.B01 


Tel.: + 31 6 57 32 90 46
info@Softsensory.nl